top of page
Facial

KASVOHOIDOT

Kauneushoitola Iina tarjoaa paljon erilaisia kasvohoitoja ja on erikoistunut erilaisiin iho-ongelmiin.

Ihon tila voi muuttua läpi elämän. Asiakkaalla on voinut olla aina atooppinen iho ja atopiassa iho on todella herkkä ja kuiva, mutta pian hänet voikin yllättää esimerkiksi aikuisiän akne. Nuoret painivat hormonaalisten muutostensa kanssa ja tähän on olemassa hellävarainen ultraäänikasvohoito. Aikuisen ihon kiinteytykseen auttaa mikroneulaus, radiofrekvenssi ja timanttihionta. Ihon muutoksista puhutaan kasvohoidon aikana ja kosmetologi katsoo juuri sinulle oikean laitteen ja tuotteet kasvohoitoon.

Käytämme kasvohoidoissa kotimaisia laadukkaita tuotesarjoja: Ekopharma ja BTB13.

Herkälle iholle kehitetty Ekopharma on suomalaista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Sen hoitoteho perustuu hyvin siedettyihin suomalaisiin marjoihin, jotka ovat täynnä iholle välttämättömiä vitamiineja, omega-öljyjä, kivennäisaineita, polyfenoleita ja antioksidantteja. Olemme vuosituhansia siedättäneet itseämme marjoille, joten vain harva väestöstä on marjoille allerginen. Ekopharma on sitoutunut ekologisuuteen, korkeaan ihosiedettävyyteen ja erinomaiseen hoitotehoon. Tuotteet eivät sisällä väriaineita tai mitään muuta ylimääräistä.  

BTB13-ihonhoitosarjan tieteellinen tehokkuus perustuu patentoituun kantasoluteknologiaan sekä luonnon aktiiviaineisiin. Oulun yliopistossa patentoitu BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). Tuotteilla voidaan vaikuttaa monipuolisesti eri iho-ongelmiin, kuten atooppiseen, couperosa- tai akneihoon. Ne auttavat myös ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon ikääntymismuutoksia. BTB13 on muuten täysin luonnonkosmeettinen sarja, mutta siinä käytettävien vitamiinien ansiosta sitä ei voida luokitella 100 % luonnonkosmetiikaksi.

 

Kasvohoitoihin sisältyy pääasiassa aina nämä vaiheet: Alkupuhdistus, ihon arviointi, kuorinta, tarvittaessa laitehoito, tehoseerumi, rentoutusta, naamio, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet. Tuotesarjoistamme löytyy jokaiselle iholle sopivat tuotteet ja kosmetologi kertoo, miten tuotteita tulee käyttää. Iho-ongelmien kanssa ei tarvitse painia, vaan ratkaisu on monesti kasvohoidoissa ja niitä hoitoja tukevissa kotihoitotuotteissa. On erityisen tärkeää noudattaa kotihoito-ohjeita, sillä esimerkiksi mikroneulauksen jälkeen olisi suositeltavaa käyttää vain BTB13 Anti-Redness -voidetta jälkihoitoon.

bottom of page