top of page
Facial

KASVOHOIDOT

Kauneushoitola Iina tarjoaa paljon erilaisia kasvohoitoja ja on erikoistunut erilaisiin iho-ongelmiin.

Ihon tila voi muuttua läpi elämän. Asiakkaalla on voinut olla aina atooppinen iho ja atopiassa iho on todella herkkä ja kuiva, mutta pian hänet voikin yllättää esimerkiksi aikuisiän akne. Nuoret painivat hormonaalisten muutostensa kanssa ja tähän on olemassa myös hellävarainen ultra-ääni kasvohoito.


 Ihon muutoksista puhutaan kasvohoidon aikana ja kosmetologi katsoo juuri sinulle oikean laitteen ja tuotteet kasvohoitoon. Käytämme kasvohoidoissa Oulun yliopistossa patentoitua BtB13 tuotesarjaa. Mukana auttamassa asiakkaita on myös vegaaninen Ekopharma, jossa käytetään suomalaisia marjoja. Olemme vuosituhansia siedättäneet itseämme marjoille, joten vain harva väestöstä on marjoille allerginen. Ekopharma on täysin vegaaninen ja luonnonkosmetiikkaa. BtB13 on muuten täysin luonnonkosmeettinen sarja, mutta siinä käytettävien vitamiinien ansiosta sitä ei voida luokitella 100% luonnonkosmetiikaksi.


Kasvohoidot Oulun Heinäpäässä ovat laadukkaita ja turvallisia. Nuorelle on oma ultra-ääni kasvohoito ja aikuiselle kiinteytykseenkin löytyy vaihtoehtoja. Timanttihionta sekä mikroneulaus ovat kiinteytykseen, puhdistukseen, arville sekä juonteille. Jos ei halua laitehoitoja niin meillä löytyy kasvohoitoja myös perinteiseen tapaan.


Kasvohoidoissa sisältyy pääasiassa aina nämä vaiheet : Alkupuhdistus, ihon arviointi, kuorinta, tarvittaessa laitehoito, tehoseerumi, rentoutusta, naamio, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet. Tuotesarjoistamme löytyy jokaiselle iholle sopivat tuotteet ja kosmetologi kertoo miten tuotteita tulee käyttää. Iho-ongelmien kanssa ei tarvitse painia, vaan ratkaisu on monesti kasvohoidoissa ja niitä hoitoja tukevissa kotihoitotuotteissa. On erityisen tärkeää noudattaa kotihoito-ohjeita, sillä esimerkiksi mikroneulauksen jälkeen olisi suositeltavaa käyttää vain BtB13 anti- redness voidetta jälkihoitoon.

Kasvohoito: Text
bottom of page